20162017-02-13T04:19:49+01:00

THE DIVIDED

Ook de winnaar van de kunstbende krijgt bij ons een plaats op het podium. The Divided is een Post/ Sludge metal band met Stoner invloeden. Het zijn 3 jonge kerels die houden van muziek! Ze luisteren naar veel verschillende genres en bands om inspiratie op te doen. ( Van Amenra tot Die antwoord ). Ze hebben maar één doel: zo luid en zo strak mogelijk spelen. Breng alvast je oordoppen mee. The Divided is niet verantwoordelijk voor Tinnitus en gescheurde trommelvliezen. Ze houden echt wel van keihard spelen.

ALIVE

Alive is een Rock ’n Roll coverband uit Holten. Het is een enthousiaste formatie van 4 man. Deze formatie bestaat uit: Lead-zang+gitaar: Roy Scheperboer, gitaar: Rick Haijtink, basgitaar: Ties Kram en op de drums: Rens Buschers. We zetten ons altijd voor de volle 100% in om het publiek een gezellige avond te bezorgen. Er word altijd een energieke show neergezet met voor ieder wat wils.
Deze jongens geven met hun inbreng een speciale draai aan nummers uit alle tijden denkbaar, zo zorgt deze band ervoor dat het dak er af gaat. De band richt zich vooral op nummers uit ver voor hun tijd maar ook nummers van deze tijd en af en toe wat boeren rock zorgen er voor dat je gegarandeerd feest heb met de band ALIVE.

ONDEROND

Onderond is een Zuid West Vlaamse MC uit Kortrijk die rapt over zijn dagelijkse ondervindingen in het leven, al dan niet aangevuld met een hoop onzin. Zijn CD ‘zelfverklaarde sterre’ is een must om in huis te hebben.

PINK PIZZA

Een vierkoppige band rond Elise Deryckere (van Kortrijk tot Antwerpen), die de bagage van iedere muzikant op de rooster legt om via de grenzen van verschillende muziekstijlen (funk, lichte jazz, pop en rock) op zoek te gaan naar een heel eigenzinnig mix van Pink Floyd, Frank Zappatot Joan Jet en Led Zeppelin. De Band speelt met gevoel voor finesse, humor en drama, maar verliest het streefdoel niet uit het oog: pure schoonheid die je bij de keel grijpt, de ene keer breekbaar licht, de andere keer speels en ruw. Pink Pizza gaat resoluut voor eigen interpretatie van sfeervolle muziek geweven rond oprechte lyrics.

PANTHER PANTHER

Panther Panther is a Belgian instrumental rocktronic duo, consisting of producer Tom De Geeter (Speed Dial 7) and bassist Baptiste Navarro (The Lumbers). Both hailing from Kortrijk, Belgium.
The 15 years experience Tom has, is a perfect match with Baptiste’s hunger for new sounds and rhythm, pushing this collective into a new and exciting direction.
Panther Panther wants to continue the live tradition both members have with their other projects, blending bass, drum machines and lots of energy into their set.

SOUL BAND AVENUE

Soul Band Avenue is een nieuwe party coverband met leden afkomstig uit regio Kortrijk. Repertoire van de band bestaat uit soul muziek van de jaren 80 (Chic, Michael Jackson, James Brown, Prince, … ) aangevuld met hedendaagse Engelstalige dansmuziek (Rihanna, Calvin Harris, Avicii, Beyonce, Bruno Mars, Pharell Williams, Flo Rida, … ).
De band verzorgt sinds september 2013 optredens in discotheken, privé aangelegenheden, recepties, festivals en tal van andere evenementen.

2KG HOOFDVLEES

2KG HOOFVLEES krijgt opnieuw een plaats op het podium. Hij zorgt steeds voor een spetterend feest en brengt iedereen aan het dansen. Ideaal om de avond mee te eindigen.

CAFE CON LECHE

Een elfkoppig gezelschap uit Gent met een eigen muzikale taal die bol staat van verschillende stijlen: cumbia, reggae, swing, ska, chanson, gipsy, …dit is Cafe con Leche!
Cafe con Leche stond de afgelopen jaren op talloze podia in Nederland en België steevast garant voor booty shaking en andere feromoongerelateerde activiteit.
Cafe con Leche doet denken aan Les Négresses Vertes, Tryo, Manu Chao en Dusminguet. Vul dit aan met Rude Boy-ska en Heptac-stijl en je hebt een originele en vrolijke band die iedereen aan het dansen krijgt!
De groep bestaat uit HANNES COGHE (drums), Dr. OVAR (electric bass), FREDI BRIMSTONE (rhythm guitar), NEPHTALI (vocals), GUDRUN ROOS (vocals), Mr. MARIACHI (solo guitar), IVO BRAEM (accordeon), OLIVIER CLAUW (trumpet), ROBIN VERHELST (trombone), JORIS MEYS (saxophone), BRECHT GOUDESONE (percussion).