FAQ items aan het laden...
Line-up2022-03-29T19:46:40+02:00

Winnaar Bandcontest: Eyes of Stone

13:00|

De winnaar van de bandcontest dit jaar is “Eyes of Stone”

Eén drummer en twee toptalenten van gitaristen vormen de band “Eyes of Stone”
Ze beschrijven hun stijl als een mix van heavy metal en stoner rock.

Het is een jonge band met veel talent. Met hun gloednieuwe nummer “Dust sucking submarine” willen ze jullie overtuigen dat ze weten wat ze doen!

Ellius

14:00|

Ellius is een nieuwe alternatieve rockband uit Kortrijk. Met invloeden van Queens of the Stone Age, Tame Impala, The Black Angels and Radiohead.
Guitar & vocals: Thorald Malfait
Bass: Bert Van Maris
Drums & vocals: Dean Crombé

Antler

15:15|

Antler is een band bestaande uit 5 enkelingen die samen 1 geheel vormen. Net zoals de vertakkingen van een gewei, uniek in al zijn kleine details. Het resultaat is een poppy sound overgoten met een melancholische saus. Denk Tame Impala, Beach Fossils, Mac Demarco.

JtotheC

16:45|

JTOTHEC is puur amusement en heeft vooral als doel je een goed gevoel te bezorgen. Daar slaagt hij wonderwel in.
JC staat voor Jonas Casier, geboren en getogen in de West-Vlaanders. De naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar hij werkte al samen met onder meer DJ Grazzhoppa, het Brussels Philharmonic Orchestra en Brihang. Van moddervette funk (“Git You Sucka”) gaat het naar een poppy love song (“Love Can Do That”) en een ferme ballad (“Stop The Time”). Creatieve duizendpoot JC laat zich niet in één hokje plaatsen en komt daar ook makkelijk mee weg.

Wolker

17:45|

Wolker is een duo.

Wolker maakt muziek op een atypische manier, werkt op gevoel en sfeer, bouwt spanningen op en creëert dynamiek met een licht melancholische ondertoon.

Wolker is triomfantelijke, bombastische indie pop/rock, in de huiskamer opgenomen, in de keuken gemixt.

The Simon Collective

19:45|

Een spetterende liveshow waarin we jullie dansnummers van de afgelopen 40 jaar voorschotelen! Van Earth, Wind & Fire tot Michael Jackson tot Justin Timberlake tot Ariana Grande…

Met onze negenkoppige band, inclusief blazersectie, hebben wij één doelstelling: jullie (het publiek) een onvergetelijke avond bezorgen!

Et Encore

21:45|

Wie had ooit gedacht dat Et Encore zou rondtouren in Europa?
De band had dit nooit kunnen dromen want ze spelen muziek puur voor amusement!
“Life is music, music is fun” is al jaren hun credo.
Niettegenstaande dat ze geslaagd zijn in het overtuigen van de menigte en zijn ze daardoor de laatste 20 jaar blijven doorspelen!
Folk-rock music is de rode draad doorheen het Et Encore verhaal
Al hun liedjes zijn het resultaat van hun wekelijkse werk, geschreven en gecreëerd tijdens hun repetities. Gezongen in het engels & frans.
Ze zijn ontzettend trots op wat ze hebben bereikt maar met de nodige bescheidenheid.
Ze volgen geen enkele stroom, trend of stijl, maar doen simpelweg hun eigen “Et Encore”-ding wat hen zo uniek maakt!

Lisa Jordens

23:00|

Lisa Jordens is een jonge deejay met een funky vibe en een eindeloze energie. Klassiek geschoold als violist, niets maakt haar gelukkiger dan het zien van Macklemore-liefhebbers die dansen op Goran Bregovic en vice-versa. Optreden deed ze al in de EU en ASIA, waaronder België, Hongarije, het VK, Zweden en China. Door haar recente pop-world-mixen brengt ze een eclectisch publiek samen met een gemeenschappelijke liefde voor de veelzijdigheid van muziek. Lisa gaat er echt helemaal voor. Gedreven door haar oprechte liefde voor muziek wil ze dansvloeren in brand steken door mensen uit hun gedachten te drijven. Oh blije dag!!