Rijmtekkie Spansman, 34, Kortrijk. Rapt sinds ‘99.

Als member van WastelandMagazine hielp hij mee aan het eerste online rapplatform in België. Samen met Prev vormde hij het rapduo ‘Rijmtechniekers’ en in 2005 brachten ze hun eerste plaat ‘In Uw Speakers’ uit en vormden de 2 mc’s samen met 3 andere Vlaamse rappers het monsterverbond ‘Het Verdikt’ dat in 2007 ‘Blaaz M op’ dropte. In 2009 kwamen de 2 techniekers met hun 2e plaat ‘Nergens Anders’. Sinds 2011 is Rijmtekkie Spansman frontman bij de M’nB’s, een Kortrijkse Funkband dat hiphop en funk mixt met dikke porties humor en een ijzersterke live-show.
Zijn hardcore hiphopachtergrond en liveband-ervaring maken van Rijmtekkie Spansman een geoliede MC en liveperformer waardoor hij in 2018 de Belgische Titel EndOftheWeak wist te verzilveren. Met die titel vertegenwoordigde hij België op het WK in Parijs en eindigde hij op een gedeelde 5e plaats!
Momenteel werkt hij samen met Rookwalm aan een eerste solo-plaat die eind 2019 dropt! Ready for this phonk?