2KG HFDVLS begint een vaste waarde te worden op ons festival. Dit exemplaar is er wel één met een problematische spelling: 2KG HVDVLS. Pardon? ‘Ik krijg vaak advies om de naam te veranderen. Maar hij blijft. Het is begonnen als grap: vrienden hadden me gevraagd onder welke naam ik op hun affiche moest staan. Ik had net een foldertje van de tombola in het dorp onder ogen. De hoofdprijs was 2kg hoofdvlees!’.
Op 18 mei 2016 stond 2KG HFDVLS tussen de betere namen van het Dj landschap. Hij kreeg extact 15min om de Genste Charlatan Dj’s arena op zijn kop te zetten. Wie de Red Bull Thre3Style  won mocht zijn platen inpakken en in december 2016 de Belgische driekleur gaan verdedigen op de World Championships in Santiago, Chili. Spijtig genoeg viel 2KG net niet in de prijzen maar de dj’s arena stond wel helemaal op zijn kop.