Een elfkoppig gezelschap uit Gent met een eigen muzikale taal die bol staat van verschillende stijlen: cumbia, reggae, swing, ska, chanson, gipsy, …dit is Cafe con Leche!
Cafe con Leche stond de afgelopen jaren op talloze podia in Nederland en België steevast garant voor booty shaking en andere feromoongerelateerde activiteit.
Cafe con Leche doet denken aan Les Négresses Vertes, Tryo, Manu Chao en Dusminguet. Vul dit aan met Rude Boy-ska en Heptac-stijl en je hebt een originele en vrolijke band die iedereen aan het dansen krijgt!
De groep bestaat uit HANNES COGHE (drums), Dr. OVAR (electric bass), FREDI BRIMSTONE (rhythm guitar), NEPHTALI (vocals), GUDRUN ROOS (vocals), Mr. MARIACHI (solo guitar), IVO BRAEM (accordeon), OLIVIER CLAUW (trumpet), ROBIN VERHELST (trombone), JORIS MEYS (saxophone), BRECHT GOUDESONE (percussion).