20142017-02-13T04:21:11+01:00

Aspyre

Deze band uit Bavikhove met Maarten Dufourmont, Laurent Merlevede, Uma Vandemaele, Brecht Schepens en Henri De Roo ontstond in de zomer van 2013. Ze bouwden al snel een stevige reputatie op en werden afgelopen Westtalent geassocieerd met Alanis Morisette en Avril Lavigne.

Fish on Land

Deze groep heeft zich nog paar pas gevormd, enkele muzikanten van de streek, die al in andere bekende bands gespeeld hebben, spraken opnieuw met elkaar af om een nieuwe band op te richten. Hun debuut zal plaatsvinden op het evenement. We zijn met zijn allen benieuwd.

M’nB’s

Deze groep werd opgericht in 2010. Alain Verriest (Lainte Bwoi),  Tom Brys (Mr. T), Dominiek De Decker (Mister Decker) en Matthias Debosschere (Vulle Pee) brengen vooral funcky stuff met West-Vlaamse ryhmes. In de zomer van 2012 kregen ze grotere bekendheid toen ze een speciaal supporterslied voor de bekerfinale met KV Kortrijk componeerden.

DJ Lotto

Steven Van Loocke is in 2009 verkozen geweest als eerste stad Dj in Kortrijk. Hij neemt het publiek mee op een erg diverse trip door het muzikale landschap. Rock, pop, soul, electro … Alles mag, alles kan. De laatste jaren verzorgde Lotto heel wat party’s in het Kortrijkse maar ook daarbuiten.

The Lumbers

The Lumbers is een vijfkoppige band uit Kortrijk, bestaande uit Frederik Decruynaere (vocals), Timo De Beir (lead guitar), Harry Descamps (rhythm guitar), Baptiste Navarro (bass guitar) and Gilles Descamps (drums). Ze spelen experimentele bluesrock doorweekt met wat stoner, onder invloed van Pearl Jam tot Led Zeppelin en wat hedendaagse bands. The Lumbers zijn actief sinds 2009. In april 2011 gaven ze een eerste EP uit genaamd “Merry Meet”. Ze zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor ons eerste album, dat voorjaar 2014 zal worden uitgegeven. De band heeft onder andere al gespeeld op Novarock 2012, Student Welcome Concert Kortrijk 2011, Schippersweekend 2012, Kunstbende 2011 (zilver) en Westtalent 2011 (halve finale).

P-Funk express ‘Frank Deruytter’

De Frank Deruytter P-Funk Express stoomt voorbij in het Festival Mark-é, ze zijn beladen met lekkere vette P-Funk, een snuifje Jazzyness en psychedelica bereid op een bedje van eigen nattigheid. Fresh good vibes en fun,fun,fun straight into your earhole. Ze spelen wat er op het moment in hun hoofd schiet, als het maar dansbaar is.